Fotografie: Marco Lubbers | Catch Your Moment

Column | Focus

Niels Doodeman

Het eerste Heddes Magazine is een feit. Hiermee kunnen we laten zien met hoeveel passie wij als sterk collectief werken aan de engineering en realisatie van onze projecten. Als bouwbedrijf zijn we gericht op het nemen van verantwoording voor het gehele proces.‍

Dit betekent voor een bedrijf dat zijn oorsprong heeft in realisatie een sterke transformatie. Het behouden en sterker maken van onze uitvoeringsteams en het inzetten van kennis tijdens de ontwerpfase: dát is wat wij doen. Het mooie van werken aan bouwprojecten is dat we samen iets creëren, namelijk een thuis voor onze eindgebruikers.

De thuisbasis van onze organisatie staat zoals bekend in Hoorn. Tijdens de komende weken gaan we ons eigen thuis moderniseren en aanpassen naar de maatstaven van de transparante projectorganisatie die we zijn. Daarnaast zien we ook de noodzaak om onze basis uit te breiden met een vestiging midden in de Randstad. Hiermee kunnen we de reisafstand voor onze mensen verkorten én zichtbaar zijn voor de markt in het gebied waarin we werken. Ons tweede kantoor wordt gestart in Schiphol-Rijk. De cultuur van nuchtere Noord-Hollanders? Die verandert vanzelfsprekend niet.

Een gezonde organisatie die met enthousiasme en ambities samen werkt aan groei in de toekomst.

Veel leesplezier!

2