Beeld cover: Lingotto en StudioNinedots

Samen zijn wij Heddes

Voorwoord

Tijdens de presentatie van het afgelopen jaar stelden we men de vraag wáár ze aan denken wanneer ze de naam Heddes horen. Het meest gekozen woord in een zaal vol mensen?

We hebben aan alle collega’s en hun partners gevraagd welk woord als eerste bij hen opkomt als men denkt aan Heddes. Dit resulteerde in de wordcloud waar wij trots op zijn. Als een zaal vol techneuten, bouwvakkers en hun partners aangeeft dat Heddes voor de meesten staat voor Samen, dan is dat een heel bijzonder moment, wat ongetwijfeld het gevolg is van onze historie. Goede tijden en slechte tijden. ~~ Samen hebben wij deze doorstaan en meegemaakt. Dit maakt ons tot wat we vandaag zijn; een hechte groep van mensen die samenwerkt aan uitdagende projecten, van schetsontwerp tot oplevering. Een scherpe focus op integrale projecten en van schets tot oplevering het waarmaken van gemaakte afspraken.

Deze hechte samenwerking gaat ook verder dan onze groep collega’s. Het geldt ook voor de samenwerking met een hechte groep van onderaannemers en leveranciers. And last but not least, ook een hechte kring van opdrachtgevers. Naast deskundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid maakt dit vooral wat we zijn.

Hierdoor zijn we succesvol, zowel vandaag als morgen.

Niels Doodeman

2