Voorwoord magazine

Inleiding

Er wordt veel gesproken over de markt en hoe deze zich beweegt. Maar de markt, daar zijn we zelf een onderdeel van. Onze projecten zijn niet alleen marktconform, maar bovendien zijn ze allemaal samen met onze klanten ontwikkeld. Hiervoor zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit de nodige ingrediënten om dit waar te maken.‍

We zien dat Heddes door klanten wordt gevonden omdat wij in de in haalbaarheidsfase proactief en professioneel zijn, in combinatie met het waarmaken in de realisatiefase. Vooral complexe projecten, waar utiliteits- en woningbouw gecombineerd moeten worden, passen ons goed. Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen van de klant. Als de klant ons vertrouwen geeft dan gaan we tot het uiterste om dit waar te maken.

Heddes richt zich op integrale contracten, waarin wij verantwoording nemen voor ontwerp en uitvoering. We hebben geleerd dat we graag ‘in control’ zijn op alle zaken die onze processen kunnen beïnvloeden. Het is dus niet zo dat we graag risico’s overnemen, maar wel nemen wij graag het stuur in handen daar waar de risico’s onze processen kunnen beïnvloeden. Dit is goed voor onze klant omdat hij een actieve partner heeft die hem werk en zorg uit handen neemt. Het is ook goed voor ons omdat we minder verrassingen kennen. Zo werken we aan onze toekomst, elke dag weer. Dat doen we met passie en plezier.

Niels Doodeman

2