Voorwoord

Voorwoord

Hoe groot de invloed van onze gezondheid is op de maatschappij is natuurlijk keihard duidelijk geworden door het coronavirus. Alles moet wijken met als doel om dit virus onder controle te krijgen, ook bij Heddes. En met inachtneming van deze omstandigheden werken we daarom zo veilig mogelijk door met elkaar. Hier slagen we ontzettend goed in door onze teamgeest en flexibiliteit. Onze reactiesnelheid is hoog. En hierdoor is onze economische schade heel beperkt.

Het hergebruiken van materialen, het beperken van de CO² uitstoot, energieneutrale gebouwen, het is waar we vandaag mee bezig zijn. Hierdoor veranderen de Nederlandse gebouwen en verandert ook ons vakgebied. De invloed van de energiekeuze in het gebouw is zeer bepalend. Het is de realiteit van vandaag. En hoe mooi is dit!

Elke keer ben ik zelf positief verbaasd over het enorme aanpassingsvermogen van mensen. Iets wat eerder ver weg lijkt en daardoor zelfs spannend, gaat bijna natuurlijk over in onze dagelijkse realiteit.

Heel zichtbaar zetten we ons ook doorlopend in door ziekenhuizen te moderniseren, operatiekamers toekomstgeschikt te maken en nieuwe scholen af te leveren met uitstekende ventilatie. Maar wat net zo goed bijdraagt aan een goede gezondheid is de goede balans tussen werk en privé voor onze collega’s. Lange relaties met onze partners en klanten. Door ons in te zetten voor de partners en mensen om ons heen zetten we ons misschien wel optimaal in voor gezondheid. In ieder geval is het onze manier.

Samen zijn we Heddes.

Niels Doodeman

2