Voorwoord

Niels Doodeman

De focus zoals in ons Businessplan is verwoord is glashelder. Focus op integrale contracten met grote aandacht voor de maakbaarheid, waarbij we de verantwoording nemen voor het project en wij het project realiseren van voorlopig ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Anders gezegd gaan we van een creatief proces langs de weg van budgetgerichte engineering over in een strak georganiseerd logistiek proces. Totaal verschillende vaardigheden van één organisatie. Dit doen we onder één naam: Heddes.

Met deze focus koersen we door diverse marktomstandigheden. En de laatste jaren tekent zich duidelijk een nieuwe trend. De relatie met de grotere eindbelegger die juist op zoek is naar partijen die dit waarmaken. Deze relatie komt tot stand door de initiatieven van onze relaties die als ontwikkelaar deze initiatieven tot een plan maken.
Hierdoor ontstaat een driehoeksrelatie waarbij alle partijen complementair zijn aan elkaar. En dit is succesvol! Dat is duidelijk, hiermee kunnen we antwoord geven op de grote vraag naar betaalbare woningen. In een zwaar gereguleerd land waarbij goede aandacht kan worden gegeven aan de kwaliteit van de gebouwen en de omgeving.

Voor ons is het vaak lastig om in Nederland om te gaan met alle mogelijke hindernissen die in de vorm van procedures vaak tegenstrijdig aan elkaar zijn. Hiervoor zou je een efficiëntere manier moeten willen. Het zorgt er in ieder geval wel voor dat Nederland nog steeds een mooi land is om te wonen en dat we trots kunnen zijn op onze gebouwde omgeving.

Hier leveren wij met die brede organisatie onder één naam graag een bijdrage aan.

Samen zijn we Heddes!

2